Isporuka

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li su traženi artikli dostupni. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 1-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku naznačenom u prijemu porudžbine.

Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da vam celokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Aquacare pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu 08:00 – 21:00.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja +381 63 425 200. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke.

Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Isporuka za porudžbine preko 3.000 RSD je besplatna. Za sve porudžbine ispod 3.000 RSD cena isporuke zavisi od zone dostave u kojoj se nalazite.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

VREME ISPORUKE ZAVISI OD BROJA PORUDŽBINA KOJE SU U OBRADI!

PRIHVATANJEM POŠILJKE, SAGLASNI STE DA STE PRIMILI POŠILJKU U ZADOVOLJAVAJUĆEM STANJU!